недеља, 12. јун 2011.

Antisvetica


Dragi muškarci, ovo je priča posvećena vama! Ukoliko mislite da želim da vas popljujem i prosipam feministička sranja, varate se! Naime, rad jedne umetnice koju ovom prilikom neću da imenujem, naterao je moj želudac da se poprilično isprevrće (mislim da sam malo i bljucnula)!
Žene... večito maltretirane, mučenice i sirotice. Stalno se bore za svoje mesto pod suncem, a zauzvrat moraju pošteno da se napate. Svi ih ugnjetavaju do smrti, a one i dalje pune elana obavljaju svoju ulogu svetice! A onda se udruže, na čelo postave neku "proslavljenu umetnicu" i naprave izložbu na kojoj bace svetu u lice sve što moraju da rade, kako bi opstale na ovom svetu! Žene smatraju da je njihova uloga u ovom životu zapravo umetnost. Po svemu sudeći, najteže im pada rađanje dece i to će vam uvek podmetnuti pod nos! Ako misliš da su ti muškarci krivi, a ti fino nemoj rađati..ili još bolje, ako imaš čime, napuni muža, možda će i prihvatiti tu ulogu! A posle pričaš - uloga majke je nešto naaaaajlepše, majka je svetica... Sledeće u nizu "mučeničkih zadataka" svakako je kuvanje, spremanje kuće, peglanje i ostale kućne aktivnosti! Većina žena će se žaliti "zašto je to ženski posao, zašto ne bi muškarac to radio?" Ok, slažem se i sa tim! Ali dok ti muž "pere, pegla, puši", hoćeš li ti da zidaš garažu, voziš kamion, istovaraš cement, kosiš travu... Je l' ti to više odgovara?
Na podužem spisku stvari koje jedna mučenica mora da uradi najviše me je fasciniralo - "Peri se!" I to je teško? Pa, ti nemoj... Jebote, kako im padne na pamet samo? A onda: "Jebi se!" U što mi te žaaooo... Ovu "plemenitu radnju" većina žena će svrstati u obaveze. I žaliće se, naravno... A da dotični nekim čudom ne želi, ne može, nije raspoložen... Đubre jedno, znala sam da ima neku drugu!
Ima tu još mnogo toga što žene smatraju maltretiranjem! Neću da nabrajam, nije pedagoški da kažem sve što mi je na umu! U svakom slučaju, žena je divna, žena je svetica, žena je oličenje lepote, dobrote i čistine... Muškarci su stoka! Oni postoje na ovom svetu samo da bi mučili "ta divna stvorenja", njihova uloga je samo da budu tu i ne budu ravnopravni!
Dragi moji muškarci, molim vas, imajte obzira prema svojim ženama! Kuvajte, spremajte, perite se, jebite se, rađajte decu, čuvajte decu... ne dozvolite da vašoj dragoj zafali dlaka sa glave... ili odakle već - pošto i depilaciju smatraju nehumanom! A onda, ako imate sreće da prođe bar jedan dan sa takvom "podelom poslova", garantujem da će AŠPŽ (antišovinistički pokret žena) ponovo da se oseti ugroženim... biće im dosadno - stoko šovinistička, nemaš srca, vrati naše obaveze!